Некатегоризовано

OTKRIJTE NEVEROVATNE LEPOTE BALKANA

REČ UREDNIŠTVA

Prvi autentični regionalni magazin “Balkan travel” posvećen je jednom od najživopisnijih delova Starog kontinenta – Balkanskom poluostrvu na kome se smestilo gotovo 15 država. Neke su stoprocentno “baškare” na njemu, druge delimično, ali svaka predstavlja riznicu prirodnih lepota, velelepnih gradova, bajkovitih sela, vrednih i zanimljivih ljudi.
Zbog neverovatnog spoja tradicije i modernog, kombinacije planinskih masiva i kristalno čistih mora, kao i vekovnog statusa najvažnijeg raskršća svih puteva u ovom delu sveta, Balkan je dragulj Evrope. Kao svaki redak dijamant u sebi krije mnogo boja i nijansi, a naš cilj je da ih sve razotkrijemo. Uz detaljne informacije i luksuzne fotografije na 180 strana u svakom broju magazina “BT” bavićemo se jednom ekskluzivnom destinacijom.
Bez obzira da li je reč o čuvenom zimskom turističkom centru ili letovalištu sa najlepšim plažama koje zapljuskuju Jadransko, Jonsko, Egejsko ili Crno more, podsetićemo i na njihovu jedinstvenu baštinu sa arheološkim lokalitetima, kulturno-istorijskim celinama, bogomoljama, vojnim utvrđenjima i memorijalima, spomenicima, arhivima, muzejima, galerijama.
Na stranama časopisa “BT” naći ćete i sve što vas zanima o rekama, vodopadima, jezerima, skrivenim pećinama i netaknutim zelenim oazama kakve su poslednje prašume u Evropi, ali i o retkim biljnim vrstama, pre svega, onim lekovitim koje ćete moći sami da uberete i ponesete kući kao najdragoceniju uspomenu na boravak u nekom od nestvarnih predela.
Slikom i rečju povešćemo vas u spa centre, termalne izvore, vinske ture. Deo sadržaja rezervisali smo za kulinarska blaga i tradicionalne specijalitete zbog kojih hedonistu ne mrzi da prevali “pola sveta”, kao i gostoljubivost domaćina – često glavni razlog što se godinama odseda u istom apartmanu. Naravno, “skeniraćemo” i sve nove, ultra moderne hotele i restorane u kojima će sve što im treba naći i najprobirljiviji turisti.
Sa posebnim zadovoljstvom predstavićemo lokalne junake i njihove neverovatne, životne priče.
Misija magazina “BT” je da bude medijska logistika za odabrane u turističkom biznisu, ali i prava adresa za sve koji biraju gde će provesti godišnji odmor, Medeni mesec, produženi vikend. Cilj nam je da podržimo sebi slične – vizionare čiji je zaštitni znak kvalitet. Sigurni smo da ćemo takve pronaći u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Albaniji, pa i Turskoj – makar onom delu koji pripada evropskom kontinentu.
Čarobnih lokacija ima toliko da je odličan provod zagarantovan svih 365 dana u godini, a prvi broj smo posvetili olimpijskoj kraljici Jahorini.
Uredništvo magazina “Balkan travel”

Slični artikli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button