Vesti
-
Vodimo vas u Zrenjanin – srpsku prestonicu kulture za 2025.
Zrenjanin je veoma dugo bio jedan od glavnih kulturnih, industrijskih i ekonomskih centara bivše Jugoslavije, a kasnije i Srbije. Danas…
Opširnije » -
Krk drugo zero waste ostrvo na svetu
Ostrvo Krk u Hrvatskoj postalo je drugo zero waste ostrvo na svetu. Prvi dobitnik sertifikata ostrvo bez otpada pripalo je ostrvu Tilos u Grčkoj.…
Opširnije » -
Srbija beleži istorijski rast deviznog priliva od turizma
BEOGRAD – Prema najnovijem kvartalnom izveštaju Evropske turističke komisije (ETC) iz novembra 2024. godine, Srbija beleži istorijski rast deviznog priliva…
Opširnije » -
27. Pančevački Jazz Festival od 1. do 3. novembra
Pančevo će od 1. do 3. novembra biti domaćin 27. Pančevačkog Jazz Festivala, koji će ove godine okupiti vrhunske džez…
Opširnije » -
Feliks Romulijana: Završetak radova novog Centra za posetioce
Na arheološkom lokalitetu Feliks Romulijana kod Zaječara svečano je obeležen završetak radova novog Centra za posetioce, čije je zvanično otvaranje…
Opširnije » -
Kongres „Ej, salaši na severu Bačke“
Kongres ruralnog turizma Vojvodine „Ej, salaši na severu Bačke“ biće održan na Paliću od 9. do 11. oktobra u „Eko centru“.…
Opširnije » -
Aerodrom „Nikola Tesla“dobija aparate za automatsko očitavanje pasoša
Na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ nedavno je započeto postavljanje aparata za automatsko očitavanje pasoša a Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture…
Opširnije » -
Budimpešta zabranjuje kratkoročno iznajmljivanje nekretnina
Budimpešta je postala jedna od najpopularnijih turističkih destinacija za kratkoročne boravke u Evropi, beležeći 6.7 miliona noćenja godišnje. Ipak, ova…
Opširnije » -
Upoznajte Hotel Balkan
HOTEL BALKAN ISTORIJA Hotel Balkan je jedan od najstarijih i najpoznatijih hotela u Beogradu, sa bogatom istorijom koja datira još…
Opširnije » -
Vina sa Fruške gore i iz Toplice na vinskoj karti čuvenog britanskog restorana
Srpska vina nedavno su ušla na vinsku kartu čuvenog britanskog restorana „The Fat Duck“, poznatom po svom inovativnom pristupu gastronomiji.…
Opširnije »