Aktuelni brojMagazin „BT“Vesti

U PRODAJI NOVI BROJ BALKAN TRAVEL MAGAZINA

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je u prodaji na kioscima u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji, novi broj ekskluzivnog i autentičnog Balkan travel magazina. Tema je Vojvodina – prestižna destinacija sa svim svojim vrhunskim brendovima i potencijalima.

Balkan travel podseća zašto Vojvodina nosi titulu svetske gastro prestonice, na kulturne i kulinarske manifestacije, donosi priče o vrhunskim vojvođanskim sportistima – njenim najboljim ambasadorima, kao i o glumcima i pevačima koji su ovde pronašli dom ili se rado vraćaju omiljenim destinacijama. Za BT je ekskluzivno pričao Vojin Ćetković koji je otkrio kako su mu Čortanovci u kojima najradije peca, postali drugi zavičaj. O rodnim mestima, „najlepšim na svetu“ , kako svi, maltene uglas kažu, emotivno su govorili i Bojan Gluvajić, Srđan Timarov, članice benda „The Frajle“, Kristina Radenković, Đula Mešter, Branislav Bane Krstić i Vanja Nenadić. A tu je i jedinstveno svedočenje Nikole Jokića, zvezde NBA lige, koji rodni Sombor i konje voli više od ičega na svetu.

Uz ekskluzivne fotografije turisti mogu da upoznaju Petrovaradin i iz novog ugla – modnog. Fashion editorijal snimljen je na najčuvenijoj novosadskoj lokaciji, glavne uloge poverene su manekenkama modne agencije „Miss YU“ – Jovanki Radojičić, World Tourism Queen Serbia i Anastasiji Murić, zvaničnoj Mis Turizma Srbije. Lepotice su pozirale u garderobi Modne Kuće Balašević, a kuriozitet je i to što čitaoci BT magazina prvi mogu da vide modele venčanica, haljina i odela koji će se tek naći u prodaji.

Pokrajina je bogata i najkvalitetnijim grožđem, a zanimljivim činjenicama o vinarima i vinarijama bavi se specijalni dodatak Vina Vojvodine.

Svakog kupca BT magazina očekuje i lep poklon.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button