Aktuelni brojMagazin „BT“Vesti

U PRODAJI NOVI BROJ BALKAN TRAVEL MAGAZINA

Poštovani čitaoci, pred Vama je četvrti po redu broj luksuznog dvojezičnog (srpsko-engleskog) regionalnog turističkog magazina ,,Balkan travel“, posvećenog lepotama bajkovitih sela i banja Srbije!

 

 

 

 

Vodimo Vas u šetnju najlepšim srpskim banjama, gde uz čist vazduh možete da se rekreirate, kupate u bazenima s lekovitim blatom, termalnim i zaceljujućim vodama ili da uživate u luksuznim smeštajima, sve to dok udišete čist vazduh. Za Vas smo posetili i popularne muzičke festivale, ali obišli i drevne manastire. Čitajući naš magazin, zaljubićete se u sela Srbije, bilo da je reč o planinskim ili ravničarskim, jer nude nesvakidašnju neposrednost i toplinu. Posetili smo i kulinarske festivale i probali najukusniju slaninu, kobasicu, kulen, kiseli kupus i ostale đakonije od kojih će vam poći voda na usta. Intervjuisali smo brojne zvezde, ali i naizgled potpuno obične ljude zanimljivih sudbina. Dodatak ,,Top hoteli Srbije“ upoznaće Vas sa hotelijerskom ponudom naše zemlje.

Uživajte u našem i vašem magazinu na ukupno 180 strana na kioscima širom Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije!

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button