Aktuelni brojMagazin „BT“Promocije

Nacionalni parkovi – prirodni dragulji Srbije

U novom broju magazina Balkan Travel prvi put na jednom mestu sva zaštićena područja naše zemlje

 

Beograd, 31.03.2023. godine – Od subote 1. aprila, ljubitelji putovanja i prirode u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji moći će da uživaju u novom regionalnom bilingvalnom (srpsko-engleskom) magazinu Balkan Travel. Tema ovog broja su Nacionalni parkovi Srbije, sa mnoštvom informacija o lepotama Srbije i predlozima za putovanja i avanture u prirodi.

Na 180 strana najkvalitetnije štampe, kroz zanimljive tekstove i raskošne fotografije, možete se upoznati sa predelima nestvarne lepote i svim onim što Nacionalni parkovi Srbije nude. U šestom broju Balkan Travel magazina saznaćete koja su savršena mesta za izlete u Srbiji i gde se nalaze vidikovci sa najlepšim pogledom. Upoznaćete se i sa tim koji su to predeli netaknute prirode pod zaštitom države i zašto je važno sačuvati ih.

U magazinu su predstavljeni svih pet nacionalnih parkova Srbije: Fruška gora, Tara, Đerdap, Kopaonik i Šar planina, kao i područja Stare planine i planina Kučaj-Beljanice za koje je najavljeno da će postati nacionalni parkovi.

U ovom izdanju magazina naći ćete ekskluzivni intervju sa ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović, koja je izjavila da je njeno ministarstvo napravilo veliki iskorak ka zelenoj tranziciji i pokazalo da smo kao država posvećeni usklađivanju svih standarda s Evropskom Unijom. Još jedan važan intervju je sa ministrom turizma i omladine Huseinom Memićem koji je istakao da za sada sve ukazuje da bi 2023. mogla biti još jedna od najuspešnijih godina za turizam Srbije.

Pored njih, za magazin su govorile i brojne poznate ličnosti poput Buleta Goncića, Vesne Čipčić, Baneta Krstića, Ljubice Vraneš… Magazin donosi i priče o poznatim ličnostima koje žive ili vole da provode vreme u nacionalnim parkovima, kao što su Vuk Kostić, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Dragan Jovanović i Branka Pujić i mnogi drugi.

Takođe, u magazinu možete pronaći najave manifestacija, atrakcija i turističkih sadržaja za 2023. godinu, kao i priče o modi, lifestyle-u i mnogim drugim zanimljivim temama.

Izdavač Red Press predstaviće šesto po redu izdanje časopisa u sredu 5. aprila u hotelu Zepter u Beogradu, uz prisustvo brojnih zvaničnika i poznatih ličnosti.

Magazin je dostupan na kioscima širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button