Vesti

ZA 109 EVRA IZ TIVTA DO BEOGRADA I NAZAD

Tokom promotivnog perioda povratna avionska karta na relaciji Tivat-Beograd koštaće 109 evra. To je na konferenciji za novinare u Nacionalnoj asocijaciji turističkih agencija Srbije (YUTA) istakao Predrag Todorović, izvršni direktor nove crnogorske avio-kompanije “TO Montenegro”.
– Letećemo iz Podgorice za Beograd jednom dnevno, a iz Tivta dvaput, odnosno, tokom letnje sezone i tri puta na dan. Posle promotivnog perioda, cene karate diktiraće potražnja – dodao je Todorović i istakao da se nada dobroj turističkoj sezoni.
Aleksandar Seničić, direktor YUTE, istakao da je Crna Gora jedna od destinacija za koju građanima Srbije nije potreban nijedan dodatan uslov da bi u nju putovali.
– Crnogorska vlada je odlučila da preuzme troškove lečenja svih onih koji se razbole tokom boravka u Crnoj Gori. To i jeste bio jedan od glavnih motiva za jako veliko povećanje interesovanja koje trenutno beležimo u turističkim agencijama, a i van njih. I sama politika cena ove godine je drugačija, imamo sniženja koja su dosta velika u odnosu na 2018. i 2019. godinu, što je sigurno uticalo na povećanje interesovanja domaćih putnika kad je reč o destinaciji Crna Gora – naveo je Seničić.
Prvim komercijalnim letom “Er Montenegra” u Beograd je stigao i Jakov Milatović, ministar ekonomskog razvoja Crne Gore.
– Epidemiološka situacija u Crnoj Gori je stabilna i u mnogim mestima, naročito na moru, nema aktivnih slučajeva zaraze korona virusom. Puno smo ove godine uradili na osnaživanju medicinskih protokola kako bismo sačuvali stabilnu epidemiološku situaciju, pa smo uveli i besplatno lečenje turista koji dođu u Crnu Goru, a zaraze se koronom tokom odmora – naveo je ministar i dodao da se gosti iz Srbije i regiona u Crnoj Gori tretiraju kao domaći.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button