Promocije

NOVI SINGL MAJE LOUIS

Vreme je za buđenje

Novim singlom „Majo probudi se“ kantautorka Maja Louis otkriva sebe više nego ikad

Imala sam želju da izrazim svoje buđenje i shvatanje vlastite odgovornosti za sva dešavanja u mom životu – momenat suočavanja i ujedno oslobođenja„.

Novim singlom otišla je koraka dalje, uz hip-hop kao muzičku formu, pronašla je način na koji će najefikasnije artikulisati svoje emocije. Ipak, njene obožavaoce to nije previše iznenadilo, jer se Maja Louis i u dosadašnjem radu izražavala u raznim muzičkim žanrovovima, koje opisuje kao mešavinu  roka, fanka i soula, uz primese hip-hopa. Novi muzički pravac prati i video spot koji gledaoce vodi kroz proces transformacije, ilustruje odlučnost  i nepokolebljivost ove autorke.

Znam da sada biram ja. Verujem da će se mnogi pronaći u pesmi i želim kroz ovaj spot i pesmu da im pošaljem  poruku. Da, jeste teško, ali možeš kad hoćeš! Promenila sam životne navike potpuno, osećam se sjajno i veoma sam ponosna na sebe“.

Maja Loius nas podstiče da se probudimo
Nikad emotivnija

 

Ovim singlom Maja  ujedno najavljuje i novi album koji se očekuje na proleće. Spot je snimao i montirao Dragan Jereminov i sniman je od juna do septembra 2020. godine. Tekst je pisala Maja, muziku i aranžman su radili ona i njen brat Marko Louis, koji potpisuje produkciju i miks. Svirali su sjajni muzičari Aleksandar Dragutinović Šekspir (Bas gitara), Nikola Jezdić Pindo (Gitare) i Goran Savić Čaki ( Bubanj ). Maja još nije svesna koliko je snažna njena kreacija, ali je sigurno da će pesma „Majo probudi se“ svakoga koje čuje žestoko prodrmati.

Maja Louis se celog života bavi muzikom. To što potiče iz muzičke porodice samo je delimično razlog. Po dolasku u Beograd iz Minhena, gde se rodila i odrasla, odmah je postala deo Louis benda, gde je pevala sa svojim ocem Ljubišom Stojanovićem Louisom. Uskoro je osnovala svoj bend, a nastupala je i sa sastavom Maraqya, zajedno sa bratom Markom. Prvenac, album „Buđenje“ objavila je 2019. godine.

„Meni je uvek bilo važno da mi je lepo, i da uživam u pevanju i muziciranju, da razmenjujem dobru energiju sa kolegama-prijateljima i da delimo to sa publikom. Nije mi karijera bila važna. Sada kada imam šta da kažem kroz svoje pesme, imam i želju da svi to čuju“.

A kad je pitaju koliko je na njen izbor uticala činjenica da je kćerka legendarnog Luisa i da potiče iz muzičke porodice, kaže: „Neminovno je da utičemo jedni na druge , a i meni je to super. Ja sam ponosna ćerka, ponosna sestra, ponosna majka, ponosna tetka … Zahvalna sam što mi je od rođenja muzika bitan deo života  i ne bih volela da je drugačije.”

Kao zaposlena žena, kreativna autorka i samohrana majka, Maja svojim novim životnim stilom i pesmom “Majo probudi se”  definitvno će biti uzor i inspiracija svima onima kojima je potreban podstrek za upornost i odlučnost – kako bi stigli do željenog cilja.

Fotografije: Dragan Jereminov

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button