Vesti

„DA PONOVO NAZDRAVIMO ŽIVOTU!“ – VINSKA BAJKA NA SAVA PROMENADI

Treći po redu GOOD FOOD&WINE FESTIVAL (14 – 20. jun), pod pokroviteljstvom Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije i Grada Beograda, biće održan na ekskluzivnoj lokaciji Belgrade Waterfront – Sava Promenadi.
Festivalska nedelja je počela konferencijom za novinare u beogradskom hotelu Metropol Palace, nastavila se karnevalom od Palate Albanije do Kalemgdana, a centralni događaj biće Sajam hrane i vina na kome će svoje proizvode predstaviti više od od 70 izlagača. Među njima su i kompanije „Bambi“, „Zlatiborac“, „Vitinka“, „Voda Vrnjci“ – lideri u industriji hrane i vina, kao i brojni mali proizvođači, zanatlije, ugostitelji…
Dođite da uživate u besplatnim degustacijama Plazme Slane i Plazma Stiksa, bogatom asortimanu suvomensatih proizvoda Zlatiborca, slanim delikatesima i najukusnijim poslasticama koji vas čekaju u Zlatiborskom i Vojvođanskom korneru. Uživajte u izložbama: „Boje i vino“, akademskog slikara Dragana Stojkova i „Hleb naš nasušni“ Pekarske industrije Stanković, radionicama, a sve posetioce čekaju i pokloni – tombola, popusti i bogat zabavni sadržaj, za koji su zaduženi KUD „Koreni“, tamburaški orkestar “Kovinski bećari” i operska pevačica Marija Nešić Kašćelan.
Organizator GOOD FOOD&WINE FESTIVALA je Centar „Spektar“, medijski prijatelji su: Studio B, Focus radio, Putovanjaiturizam, Balkantravel, Indeks.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button