Vesti

SAJAM ŽENSKOG INOVACIONOG PREDUZETNIŠTVA 1. OKTOBRA U TC GALERIJA

 “Sajam ženskog inovacionog preduzetništva”, koji okuplja preduzetnice iz cele Srbije koje se u svom biznisu bave i inovacijama, biće održan 1. oktobra u Beogradu, u TC Galerija, od 12 do 15 časova.

 

Sajam će otvoriti dr Nenad Popović, ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj. Na otvaranju će govoriti o svom inovativnom poslovnom iskustvu Jasmina Knežević, predsednica Upravnog odbora, osnivačica i direktorka vodeće privatne zdravstvene ustanove Belmedic, Tatjana Rackov Sinadinović, direktorka vrtića Happy kids i druge uspešne preduzetnice koje će predstaviti primere dobre prakse. 

 

Sajmu će prisustvovati pedesetak učesnika iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Užica, Valjeva – preduzetnica, predstavnica ženskih udruženja i preduzetničkih asocijacija, nezaposlene žene sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, koje su zainteresovane za preduzetništvo, kao i predstavnici medija. 

 

Na štandovima će biti prezentovani primeri uspešnih biznisa i inovativni proizvodi, a učesnici će biti u prilici da razmene iskustva i steknu nova znanja o mogućnostima unapređenja poslovanja. 

 

Cilj ovog projekta je da informiše celokupnu javnost, a posebno ona preduzeća kojima su vlasnice žene, da prepoznaju i prihvate inovacije i kreativnost kao vitalni koncept savremenog poslovanja, kako bi podigle nivo sopstvene konkurentnosti, a samim tim uticale i na unapređenje ukupne privrede Republike Srbije.

 

Organizator događaja je Centar za tranziciju i ljudska prava “Spektar”, uz pokroviteljstvo Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button