Vesti

BEOGRADSKI AERODROM NAPRAVIO NOVU APLIKACIJU ZA MOBILNI-INFO U REALNOM VREMENU

BEOGRAD, 23. novembra (Tanjug) – Kompanija Belgrade Airport lansirala je zvaničnu mobilnu aplikaciju aerodroma „Nikola Tesla“ Beograd, zahvaljujući kojoj putnici mogu u realnom vremenu da prate najvažnije informacije o putovanju i aerodromu i preko svojih mobilnih uređaja.

Razvoj aplikacije je logičan korak u unapređenju i digitalizaciji aerodromskih usluga s obzirom na činjenicu da čak 80 odsto korisnika pristupa sajtu www.beg.aero sa mobilnih telefona, saopštio je aerodrom.

Aplikacija je besplatna, dostupna je na srpskom i engleskom jeziku i pruža najvažnije informacije u realnom vremenu o redu letenja, broju slobodnih mesta na parkiralištima i pristupu sistemu za praćenje prtljaga.

Dodatno, na raspolaganju su brojne korisne informacije poput mape terminala i parkinga, komercijalnih i putničkih sadržaja, aerodromskih usluga, putničkih procesa i statusa radova na modernizaciji.

Uvođenje mobilne aplikacije još jedan je korak ka usaglašavanju sa najboljim globalnim praksama i standardima matične kompanije VINCI Airports.

Aplikacija Belgrade Airport dostupna je za preuzimanje putem Google i Apple prodavnica, kao i putem QR koda iz nastavka.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button