Događaji

„VINSKA NOĆ – OKUSI LJUBAV“

Omaž seriji „Grlom u jagode“ 45 godina posle

Te 1976. godine na Televiziji Beograd emitovana je prva epizoda serije „Grlom u jagode“, koja i danas budi nostalgična sećanja na priču o sazrevanju, nastojanju da se “postane čovek”, prvim ljubavima, poljupcima, igrankama, snovima i razočaranjima. Avgust je mesec kada se navršava tačno 45 godina od emitovanja ove najvoljenije serije na prostorima bivše Jugoslavije.

„Vinska noć – okusi ljubav“ omaž seriji „Grlom u jagode“, 45 godina posle, prilika je da se 3. septembra od 17 do 23 časa na Pjaci ispred hotela Radisson Collection Old Mill Belgrade setimo vremena koje je iza nas.

Uz muziku i vino 30 najboljih domaćih vinarija podsetićemo se kako je bilo šezdesetih i sedamdesetih godina, kako smo voleli i koliko nam nedostaje ova serija. Glumci ovog ostvarenja će biti pozvani, ali i mnoge druge javne ličnosti.

Uz najkvalitetnija vina uživaćemo i u ekskluzivnom tematskom meniju koji će hotel Radisson Collection Old Mill Belgrade pripremiti samo za ovaj događaj. U duhu prošlog vremena je i Pjaca čija kaldrma čuva sećanje na stari Beograd. Ona se nalazi u zgradi Starog mlina, sagrađenog pre više od jednog veka, a danas je pod zaštitom države kao spomenik kulture.

Dođite sa svojim dragim ljudima da se družimo i radujemo kao u vreme koje se više nikada neće ponoviti.

Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Fotografije: Programski arhiv Televizije Beograd (deo postavke za izložbu „Grlom u jagode – serija koja je obeležila jednu epohu“ autora Stefana Arsenijevića i Maje Mandić)

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button