Vesti

PUTOVANJAITURIZAM.COM DOBITNIK SPECIJALNOG PRIZNANJA TOP50 PORTALA U SRBIJI

PC Press dodelio je specijalnu nagradu portalu Putovanjaiturizam.com u kategoriji Sport i turizam tokom 2023. godine

Časopis i portal “PC PRESS” od 1997. godine tradicionalno dodeljuje godišnja priznanja za 50 najboljih veb-sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji. Na svečanosti u Narodnom muzeju u Beogradu “Top50 nagradu“ je primila Olivera Jovićević, direktorka marketinške agencije “First media group” koja je vlasnik portala putovanjaiturizam.com

“Zahvaljujem organizatorima i cenjenom žiriju što je prepoznao “Putovanja i turizam” kao portal koji je funkcionalan i informativan. Hvala što ste omogućili da budemo u tako dobrom društvu”, izjavila je Olivera Jovićević prilikom preuzimanja nagrade.

Dobitnici su bili nominovani u više od 10 kategorija sa kategorijama specijalnih nagrada, a među pobednicima su se našli i portal forbes.n1info.rs u kategoriji Vesti i mediji, decjesrce.rs u kategoriji Dom i porodica posvećen osobama sa smetnjama u razvoju, potom u kategoriji društvenih mreža, Instagram dobitnica priznanja je i Ana Mihajlovski, a Nagradu publike odnela je Facebook stranica Eko Straža. Pogledajte listu svih dobitnika OVDE.

Sajt putovanjaiturizam.com se trudi da posetiocima, čitaocima i pratiocima nudi nove, sveže i korisne informacije iz sveta turizma, putovanja, gastronomije, sporta i kulture i na taj način bude deo svakodnevnice onih koji ga prate.

Ostali dobitnici priznanja u kategoriji Sport i turizam su: Bookaweb, sajt koji je najlakše opisati kao Booking.com za Srbiju i region, potom crnobelanostalgija.com, sajt posvećen ljubiteljima FK “Partizan” i fitpass.rs – servis za obezbeđivanje termina u teretanama i drugim sportskim objektima.

“Kada je portal PC Press nastajao na raspolaganju je bilo oko 1000 sajtova. Kvalitet tih sajtova je bio različit toliko da je PC Press prve godine dodele nagrade Top50, sam sebi dodelio nagradu. Danas, u našoj zemlji, na internet nebu ima više od 140.000 sajtova samo sa domaćim domenom. Tome treba dodati tri puta više sajtova sa internacionalnim domenima i više od pola miliona na društvenim mrežama” izjavila je povodom otvaranja svečane dodele nagrada direktorka PC Press-a, Vesna Čarknajev.

Osnovni kriterijum koji žiri PC Press uzima u obzir za dodelu priznanja, a čime se ističe portal putovanjaiturizam.com su funkcionalnost, ažurnost, kvalitetan sadržaj i dizajn.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button