Top destinacije

TOPLE DESTINACIJE ZA ZIMSKE PRAZNIKE

Za ljubitelje toplijih krajeva, koji žele da “pobegnu” iz hladnog Beograda, redakcija portala Balkan travel preporučuje nekoliko odličnih destinacija. Vaše je da nas pažljivo čitate i odaberete gde ćete za odmor.

Egipat postaje sve traženija turistička atrakcija za putovanje u vreme praznika. Drevna država na severu AFrike ima istoriju dugu pet milenijuma, koju it e kako vredi istražiti. Ako želite na vodi ući u Novu godinu, krstarenje Nilom je idealna opcija. Takođe, možete posetiti piramide i hramove i doživiti jednu od najstarijih civilizacija. Temperature vazduha su tada veoma prijatne krajem decembra i kreću se između 20 i 25 stepeni.

Tenerife su sjajna opcija ukoliko želite da budete na moru dok vetar i kiša zapljuskuju srpsku prestonicu. Temperatura vazduha je uglavnom oko 20 stepeni tokom novogodišnjih praznika. Uživajte u koktelima na plaži, španskoj muzici, zalascima sunca i svemu što Kanarska ostrva pružaju.

Ukoliko želite potpuno letnje temperature, onda je Tajland za vas. Ugrejte se ove zime na prosečno 33 stepena na jednoj od najlepših plaža na svetu na Puketu. Pijte kokosovo mleko uz Pad tai, specijalitet Tajlanda, kupajte se u tirkizno plavoj boji mora. Posetite Bangkok, grad najluđeg noćnog provoda.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button