Događaji

„STANI NA CRTU – KONFERENCIJA O STARTAP PREDUZETNIŠTVU“

                              Uspešne startap kompanije, insitucije i investitori na istom zadatku
Konferencija o startap preduzetništvu ,,Startap – stani na crtu”, pod pokroviteljstvom Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije, u petak 21. oktobra okupiće više od 80 predstavnika regionalnih sartap centara, uspešnih preduzetnika, investitora, budućih startap preduzetnika, predstavnika Evropske banke za obnovu i razvoj, Svetske banke u Srbiji i drugih značajnih institucija, kao i medija.

Cilj konferencije je međusobno povezivanje startap preduzeća i budućih preduzetnika i investitora, razmena informacija, pokretanje novih ili unapređenje postojećih biznisa, kao i jačanje veza između preduzetnika i timova sa investitorima i institucijama.

Konferenciju o startap preduzetništvu “Startap – stani na crtu” svečano u 10.00 otvara dr Nenad Popović, ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije. Posle ministra, prisutnima će se, u okviru prezentacija i dve panel diskusije, obratiti: Nikola Mijailović, Joberty, Rade Rakočević, direktor Senzal capital doo, Dejan Tonić, EBRD Star Venture, regionalni koordinator za Zapadni Balkan, Vladimir Đukanović, ID Interactive design, Duško Vasiljević, viši stručnjak za razvoj privatnog sektora Svetske banke u Srbiji, Vukašin Stojkov, SEE ICT – Startit, Miloš Milisavljević, Strawberry energy, Zoja Kukić, Bracelet Maker, Stefanija Lukić, Sthreber, Nikola Kujundžić, Startap centar Užice, Vladimir Perić, Three Swords Studio, Uroš Mikić, Flow Ninja, Marko Ljubenović, Naučno-tehnološki park Niš, Dragan Perić, društvena mreža I’m. Moderatori su Olivera Jovićević, novinar i preduzetnik i Branimir Stanović, autor podkasta „Biznis priče“ i digitalni preduzetnik.
Organizator konferencije o startap preduzetništvu „Startap-stani na crtu“ je Udruženje „Red press“, pod pokroviteljstvom Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button