Banjski turizam

Nedelju dana uživanja za manje od 200 evra

Danas nedelju dana u banji možete provesti i za oko 200 evra. Sobe se mogu naći i za manje od 20 evra po danu, cena hrane je pristupačna, nije isključeno i da nešto ponesete, dok blizina ne predstavlja veliki izdatak za troškove prevoza.

Zainteresovanost građana za odmor u banjama posebno je porasla sa vaučerima države, jer ih mnoge smeštajne jedinice prihvataju kao sredstvo plaćanja.

Tražnja je „eksplodirala“ po ukidanju korona mera, kada se u druge zemlje još uvek nije moglo zbog strogih pravila, a banje su u međuvremenu postale još popularnije i među mladima i starijima, a i cene mogu da budu pristupačne.

U nastavku vam donosimo trenutno aktuelne cene apartmana ali i drugih smeštajnih jedinica po banjama.

Cena smeštaja u Banji Koviljači od 17 evra

Smeštaj u Banji Koviljači kreće se od 17 evra za apartmane, a dvostruko pa i tri puta više koštaju vile, moteli, konaci i hoteli u neposrednoj blizini.

Apartman koji vlasnik izdaje za 17 evra od 35 kvadrata, ima bračni krevet i kauč na razvlačenje, što je pogodno za više osoba. Kako vlasnik navodi u opisu oglasa, smeštaj je kompletno opremljen novim nameštajem, elektronskim uređajima i nalazi se 300 metara od banjskog parka.

Za 30 evra može da se iznajmi apartman od 40 kvadrata koji ima zasebnu kuhinju, kupatilo i sobu, ima više ležaja pa je pogodna za 4 osobe. Apartman se nalazi u samom centru, odnosno, 200 metara od banjskog parka.

Cena smeštaja u Vrnjačkoj Banja od 20 evra

U Vrnjačkoj banji cena smeštaja varira u zavisnosti od toga da li je u pitanju hotel, vila ili stan, odnosno apartman. Hotelski smeštaj kreće se od 100 evra, dok je on u vilama u pola jeftiniji. Apartmani su prema trenutnom pregledu najpovoljniji i kreću se oko 20 i 40 evra, a evo i nekih primera šta se za taj novac nudi.

Na 700 metara od šetališta, apartman u novogradnji vlasnik izdaje po ceni od 20 do 40 evra, što zavisi od broja gostiju. Smeštajna jedinica ima 42 kvadrata i može da smesti do 5 osoba. Kako se u oglasu navodi, apartman se izdaje kompletno namešten, ima klima uređaje, fen, peglu i dasku za peglanje, sa peškirima i posteljinom, ali i besplatan parking ispred zgrade.

Apartman od 45 kvadrata, udaljen od centra 250 metara, i u neposrednoj blizini šetališta, izvora mineralne vode Topla voda, može da se iznajmi za 30 evra. Smeštaj ima francuski ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i trosed na razvlačenje, kupatilo i terasu, ali i TV, kablovsku, internet, klima uređaj i parking mesto.

Cena smeštaja u Sokobanji od 20 evra

Smeštajne jedinice u Sokobanji kreću se od 20 evra, za apartmane, dok je smeštaj u vilama i konacima oko 50 evra, gde je uglavnom i doručak uključen u cenu. Hotelski smeštaj kreće se od 70 evra po osobi.

Prema trenutno aktuelnoj ponudi, na samo 10 minuta od centralnih lokacija vlasnik izdaje 32 kvadrata za 20 evra. Ova smeštajna jedinica ima bračni krevet i kako se navodi u oglasu sve elemente kao da ste u svom stanu. Tu je takođe i velika terasa, dvorište ali i besplatan parking.

Za samo sedam evra više u neposrednoj blizini centra može da se iznajmi apartman od 40 kvadrata koji ima spavaću i dnevnu sobu, zasebnu kuhinju i kupatilo. Apartman ima i krevet na razvlačenje pa je pogodna za tri osobe. Osim što je kompletno opremljen elektronskim uređajima, ovaj smeštaj nudi i besplatan parking.

Cena smeštaja u Prolom banji od 25 evra

U Prolom Banji najveća ponuda trenutno je za privatni smeštaj, odnosno apartmane koji mogu da smeste i do 5 osoba. Cene po noćenju kreću se od 25 evra, a za tu cenu dobija se kompletno nameštena smeštajna jedinica sa svim elektronskim uređajima.

U jednom oglasu vlasnik izdaje apartman za dve osobe po ceni od 28 evra. Smeštajna jedinica ima sopstvenu kuhinju, sobu, kupatilo i terasu, a i mnoge elektronske uređaje.

Za malo veću cenu, 30 evra po noćenju vlasnik izdaje dupleks za dve osobe. Ova smeštajna jedinica ima sobu i kupatilo ali nema sopstvenu kuhinju jer je gostima dostupan restoran koji se nalazi u prizemlju.

Cena smeštaja u Banji Vrujci od 25 evra

Apartmani u Banji Vrujci kreću se od 15 evra, a najveća ponuda je onih od 25 do 50 evra. Vile i konaci su malo skuplji, idu i do 100 evra po noćenju, koliko se okvirno kreće i hotelski smeštaj.

Prema trenutno aktuelnom oglasu, za 15 evra može se iznajmiti standardni studio od 28 kvadrata za do dve osobe. Smeštajna jedinica poseduje klima uređaj i veliki broj kuhinjskih elemenata, ali i terasu i dvorište.

Mao skuplji apartmani, od 30 evra, uglavnom imaju više kreveta pa so pogodni za više osoba. Jedan takav vlasnik izdaje u neposrednoj blizini ove Banje, a pogodan je za 4 osobe jer osim bračnog kreveta ima još dva kauča. Apartman je kompletno namešten uređajima a ima i posuđe i peškire.

(Blic.rs)

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button