Vesti

EKSKLUZIVNO Novak i Srđan Đoković zajedno otpevali hit koji je zapalio internet: „Kosi tata, kosim ja“

Porodica Đoković sinoć je priredila veličanstven doček svetskom teniskom šampionu Novaku Đokoviću u restoranu „Novak“ na Novom Beogradu nakon što je doputovao u Beograd posle osvajanja desete titule na Australijan openu. Veliki broj građana okupio se ispred postavljene bine sa koje je Nole, zajedno sa suprugom Jelenom, ocem Srđanom, i majkom Dijanom pozdravio građane uz spektakularni vatromet.

 

Slavlje koje potom nastavljeno u restoranu u krugu prijatelja i brojnih ličnosti iz javnog života, trajalo je do duboko u noć. Najveseliji su bili članovi porodice Đoković. Gosti su se utrkivali ko će se latiti mirkofona, a prisutne su oduševilii Jelena i Novak koji su u više navrata otpevali poznate numere. Slavljeničko raspoloženje dostiglo je vrhunac kada su otac i sin zajedno zapevali  pesmu koja je zapalila internet u danu kada je Nole osvojio prestižnu titulu. Pesma „Kosi tata, kosim ja“ Dobrivoja Topalovića postala je ponovo hit širom Srbije i regiona, nakon što je uz nju Srđan Đoković u hotelu u Australiji proslavio sinovljev svetski uspeh, budući da meč nije pratio iz lože.
Srđan je sinoć uzeo mirkofon i zapevao čuvene Topalovićeve stihove, a pridružio mu se raspoloženi Nole i proslavljeni fudbaler Dule Savić, jedna od brojnih zvanica. Taj trenutak izazvao je ovacije i aplauze prisutnih.
Kako je to izgledalo pogledajte na linku koji ekskluzivno objavljuje portal balkantravel.rs

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledajte i ...
Close
Back to top button