Vesti

EKSKLUZIVNO Novak Đoković pevao supruzi: Gde si Jelena, da mi srce smiriš, ona njemu: Otkad sam se u tebe zaljubila

Svetski teniski šampion Novak Đoković na sinoćnjem slavlju u restoranu „Novak“ na Novom Beogradu dao je oduška sebi nakon veličanstvene pobede na Australijan openu. Nije krio radost i raspoloženje Nole i zajedno sa roditeljima Srđanom i Dijanom, suprugom Jelenom i brojnim prijateljima i zvanicama iz javnog života, veselio se do duboku u noć. 

Jelena i Novak latili su se mikrofona i naizmenično pevali poznate hitove:   „Otkad sam se u tebe zaljubila,“ pevala je Jelena Noletu čuveni hit Dragane Mirković. Njeni  roditelji, familija i prijatelji su ovacijama pozdravili ovo natpevavanje. Novak je uzvratio pesmama sa njenim imenom u naslovu. „O, gde si Jelena, da mi srce smiriš,“ čuveni hit Ace Pejovića, zapevao je Nole, dok su mu pomagali proslavljeni fudbaleri Dule Savić i Savo Milošević i otac Srđan Đoković.

Porodica Đoković sinoć je priredila veličanstven doček Novaku nakon što je doputovao u Beograd posle osvajanja desete titule na Australijan openu. Veliki broj građana okupio se ispred bine postavljene ispred restorana sa koje je Nole, zajedno sa suprugom Jelenom, ocem Srđanom, i majkom Dijanom pozdravio građane uz spektakularni vatromet. Slavlje je potom nastavljeno u restoranu „Novak“.
Kako je to izgledalo pogledajte u video koji ekskluzivno objavljuje portal balkantravel.rs.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button