Promocije

Kraljica srpskog turizma spremna za 2023. godinu!

U prodaji novi broj magazina Balkan Travel – Vrnjačka Banja

Beograd 09.12.2022. – Od subote 10. decembra na kioscima širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije možete pronaći novogodišnji broj luksuznog bilingvalnog (srpsko-engleskog) turističkog magazina Balkan Travel, sa temom Vrnjačke Banje.

Tema ovog izdanja je kraljica srpskog banjskog turizma – Vrnjačka Banja, a novi broj izlazi u saradnji sa Opštinom Vrnjačka Banja i Turističkom organizacijom Vrnjačka Banja.

Na 180 strana najkvalitetnije štampe, kroz raskošne fotografije, možete se upoznatim sa svim onim što Vrnjačka Banja ima da ponudi. Pored toga što je jedno od najboljih lečilišta u ovom delu Evrope, ona je mesto koje može da ispuni očekivanja i najzahtevnijih turista.

U petom broju Balkan Travel magazina naći ćete informacije o tome koja su savršena mesta za izlete, gde je najbolji provod, a detaljno su opisani najbolji spa i wellness centri. Poseban akcenat u ovom izadnju stavljen je na istoriju i tradiciju Vrnjačke Banje, počevši od rimskih imperatora pa sve do današnjih dana, preko mosta ljubavi i divne Desanke Maksimović koja je opevala i od zaborava sačuvala ljubanu priču Nade i Relje.

Za časopis su ekskluzivno govorili i Tihomir Stanić, Miroslav Ilić, Nikola Crnoglavac, Živorad Žika Nikolić, Ivana Selakov, Slavko Banjac, Aleksandar Cvetković… A u novom broju magazina možete pročitati i zašto je baš Novak Đoković odluičio da uloži u Banju.

Izdavač Red Press u saradnji sa Opštinom Vrnjačka Banja i Turističkom organizacijom Vrnjačka Banja predstaviće peto po redu izadnje magazina u sredu 14. decembra u hotelu Moskva u Beogradu.

Domaćin koktela povodom promocije magazina „Balkan Travel – Vrnjačka Banja” je predsednik opštine Boban Đurović, koji će se obratiti prisutnima i predstaviti ostvarene rezultate u turističkom prometu, kao i brojne investicije koje opština Vrnjačka Banja ulaže u razvoj ovog modernog turističkog centra.

Događaj će svečano otvoriti operska diva Ljubica Vraneš, dobitnica brojnih nagrada u zemlji i inostranstvu.

 

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button