Zanimljivosti

Kućni ljubimci i putovanja: Kombinacija koja vam omogućava da besplatno putujete svetom

Novi način za jeftino putovanje

Živimo u vremenu u kojem putovanje može biti luksuz, posebno ako želimo da putujemo do nekih popularnih destinacija kao što su London, Pariz ili Njujork. Skoro je nemoguće naći smeštaj ispod 100 evra po noći, a i to će biti van grada, a o sadržajima i čistoći da i ne govorimo. Ali da li ste znali da postoji način na koji možete skoro potpuno besplatno putovati oko sveta? Ako volite životinje, nastavite da čitate…

Briga o kućnim ljubimcima i putovanje su dve stvari koje mogu izgledati nespojive, ali zapravo mogu ići ruku pod ruku. Ako ste ljubitelj kućnih ljubimaca i uživate u putovanjima, čuvanje kućnih ljubimaca može biti jedinstven način da istražite nova mesta dok brinete o tuđim kućnim ljubimcima.

Sve više ljudi se odlučuje za čuvanje kućnih ljubimaca kao alternativu tradicionalnom putovanju, i nije teško shvatiti zašto. Ne samo da možete provoditi vreme sa neverovatnim životinjama, već možete i uštedeti novac i iskusiti autentičniju stranu destinacije.

Platforma „trustedhousesitters.com“ vam omogućava da putujete besplatno u zamenu za brigu o tuđim kućnim ljubimcima dok su vlasnici odsutni.

Ovde se vlasnici kućnih ljubimaca mogu povezati sa pouzdanim čuvarima kućnih ljubimaca koji će brinuti o životinjama dok su oni odsutni, obično u zamenu za besplatno mesto za boravak. Ova vrsta sporazuma koristi obema stranama; vlasnik kućnog ljubimca može da putuje bezbrižno, a čuvar kućnog ljubimca dobija besplatan smeštaj u kući vlasnika kućnog ljubimca.

Glavna prednost korišćenja ovog modela za vlasnike kućnih ljubimaca je mir koji dolazi sa saznanjem da je njihov ljubimac dobro zbrinut dok su odsutni. Štaviše, ne moraju da plaćaju skupe hotele ili čuvare kućnih ljubimaca, što ih čini pristupačnom opcijom za one sa ograničenim budžetom.

Naravno, osim kućnih ljubimaca, od vas se očekuje i briga o biljkama. Zalivanje cveća i čišćenje (posle sebe) su sami po sebi razumljivi, ali neki smeštaji i porodice čak obezbeđuju čišćenje kuća i stanova na nedeljnom nivou. Sve u svemu – odličan način za jeftino putovanje!

Pre nego što se previše uzbudite, postoji kvaka – a to je godišnja članarina koju morate da platite da biste koristili portal trustedhousesitters.com. Cena je simbolična i iznosi 199 dolara godišnje, što je u poređenju sa plaćanjem hotela prava sitnica.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button