Zanimljivosti

Nova era krstarenja: Ovo je najveći kruzer na svetu

Sa 15 restorana, sedam bazena, zatvorenim vodenim pozorištem i najvećim vodenim parkom na moru, „Royal Caribbean’s Icon of the Seas“ bi trebalo da krene na svoje prvo putovanje u januaru 2024. godine. Sa maksimalnim kapacitetom, ovaj gigant može da primi čak 7.600 putnika.

„Od trenutka kada putnici uđu, svako iskustvo je posebno dizajnirano da im pruži najbolji odmor na kopnu i na moru. „Icon of the Seas“ nudi vrhunski porodični odmor“, rekao je predsednik i izvršni direktor „Royal Caribbean Group“, Džejson Liberti.

Kada bude završen, brod dug 365 metara imaće 20 paluba. Ona će ploviti tokom cele godine i krstariti istočnim i zapadnim Karibima iz Majamija.

FOTO: Profimedia

Jedan od najpopularnijih objekata na brodu sigurno će biti najveći vodeni park na moru. Među šest tobogana biće „Pressure Drop“, otvoreni tobogan za slobodan pad, kao i „Frightening Bolt“, najviši tobogan na moru.

Putnici će uživati u restoranima, kafićima, barovima i salonima, kao i u kupoli koja se nalazi na vrhu broda sa koje se pruža pogled na okean i vodopad. Kupola će služiti kao restoran, kao i interaktivno pozorište. Na raspolaganju je 28 vrsta soba, a one sa najboljim pogledom na okean biće najcenjenije.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button