Vesti

ZAŠTO PUBIKA VOLI DIJANU ERSKI?

Godina za pamćenje

Glumica Iva Štrljić koju televizijska publika voli zbog mnogih sjajno interpretiranih likova u domaćim serijama, briljira u popularnoj “Igri sudbine” u ulozi modne kreatorke Dijane Erski . Upravo za nju nedavno je dobila prestižnu nagradu “Beogradski pobednik”.

Publika je zavolela njen „vrtoglavo“ brz govor i smeh

– Ova godina, ma koliko neobična bila, donela mi je pregršt radosti zbog angažmana u seriji „Igra sudbine“ i uloge Dijane Erski za koju sam nagrađena priznanjem za najbolju glumicu 2020. Serija doživljava veličanstven uspeh, ruši sve rekorde gledanosti i meni je drago što uz nas odrastaju generacije onako kako smo mi rasli uz „Bolji život“ i što će se sećati naših likova onako kako mi pamtimo junake iz detinjstva – kaže Iva.

Intrigantna serija “Igra sudbine” prikazuje se svakog radnog dana na Prvoj, a publika jednostavno obožava Dijanu Erski.

– Čula sam da im se posebno  sviđaju njen vrtoglavo brz  govor, smeh i temperament, a ništa nije važnije od toga. Jer, energiju imate ili nemate, to je nešto što ne može da se imitira, deo je duha – zaključuje glumica koja je i autorka tri romana: “ Nemaš pojma koliko te volim”, “Znam da misliš na mene” i “Voleti u Beogradu”.

Fotografije: Miša Obradović i privatni album

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button