Vesti

BALKAN TRAVEL: LUKSUZNI DVOJEZIČNI VODIČ KROZ PRIRODNE LEPOTE SRBIJE

Balkan travel Srbija - sve čime se ponosimo

Novi broj časopisa „Balkan Travel“ posvećen Srbiji i njenim prelepim destinacijama koje za čitaoce otkrivaju javne ličnosti biće dostupan na kioscima u Srbiji i regionu, uključujući Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Severnu Makedoniju.

„Balkan Travel“  u ovom broju donosi niz zanimljivih priča o bajkovitim destinacijama u Srbiji, otkrivajući neobične podatke, zanimljivosti i predanja o Lepenskom Viru, Đavoljoj Varoši, kao i o drugim mestima o kojima se manje zna. Luksuzno dvojezično izdanje časopisa na 172 stranice predstavlja svojevrsni vodič u kojem poznati vode čitaoce kroz lepote Srbije na poseban način, svojim toplim i iskrenim pričama o Srbiji. Princeza Jelisaveta Karađorđević priča o srpskom gostoprimstvu i kutku Beograda u kojem posebno uživa, a za časopis o svojim omiljenim mestima u Srbiji govore zlatni, srebrni i bronzani olimpijci Jovana Preković, Milica Mandić, Tijana Bogdanović. Damir Mikec, glumac Branko Cvejić, Svetislav Bule Goncić, fotograf Brajan Rašić i mnogi drugi. Autentične priče o Srbiji sa primesom ličnog doživljaja i perspektive kroz iskustva poznatih ličnosti daju poseban šarm i jednu novu dimenziju časopisu otkrivajući mnoštvo informacija i zanimljivosti o Srbiji.

Luksuzni dodatak o banjama Srbije otvara nova vrata otkrivajući zanimljivosti o banjskim lečilištima u Srbiji, među kojima je prelepa Vrnjačka Banja, biser srpskog spa turizma. Balkan Travel slikom i rečju čitaocima približava mnoge pojedinosti ove magično lepe destinacije u srcu Srbije. U dodatku magazin predstavlja spoj tradicije i modernog pristupa banjskom lečenju i rehabilitaciji i užicima koje nude wellness i spa centri, vodeći svoje čitaoce u obilazak lepota ovih mesta.

Izdavač časopisa Balkan Travel je udruženje Red Press.

Autor teksta i fotografije: Red Press

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button