Vesti

SPECIJALNI DODATAK REGIONALNOG MAGAZINA BALKAN TRAVEL – „BANJE SRBIJE“

Vrnjačka Banja - kraljica velnes turizma

Novi broj časopisa „Balkan Travel“ posvećen je Srbiji i njenim prelepim destinacijama, a u dodatku nudi čarobno putovanje kroz lepote banjskog turizma.

Kao kraljica na tronu, Vrnjačka Banja je uvek prepoznatljiva i magično privlači posetioce svojim neodoljivim šarmom banjske prestonice.  Da li je harizma ovog mesta u srcu Srbije u moćnim lekovitim vodama ili, pak, u drevnoj istoriji ili možda u prelepim predelima? U dodatku časopisa mnoštvo informacija otkriva priču o Vrnjačkoj Banji oduvek atraktivnoj destinaciji za koju su znali i antički narodi i rado koristili ovaj izvor zdravlja.
U ekskluzivnom dodatku čitaocima je predstavljena Vrnjačka Banja svojom turističkom ponudom. Čitalačka publika će saznati gde mogu potražiti posebne zdravstvene programe, poput post Covid rehabilitacije koja se pokazala izuzetno efikasnom u oporavku post Covid pacijenata. Pored zdravstvenih usluga, banja nudi svojim gostima interesantan spoj glamura, avanture i kulturnih dešavanja te se gosti u jednom mirnom i lepom gradu u centralnoj Srbiji mogu osećati kao da su u nekoj od ekskluzivnih turističkih destinacija svetskog ranga. Balkan Travel Srbija u dodatku o banjama Srbije čitaocima prenosi neke izuzetno zanimljive, pomalo neočekivane i malo poznate podatke o Vrnjačkoj Banji s kraja dvadesetog veka. Neke od zanimljivosti koje časopis otkriva je broj milionera, stanovnika Vrnjačke banje u prošlom veku, kao i kada su održane čuvene Igre bez granica.
Luksuzni dodatak o banjama Srbije otvara nova vrata otkrivajući zanimljivosti o banjskim lečilištima i o onima koja tek treba otkriti. Čitaocima približava mnoge pojedinosti ovih magičnih mesta koja su nekada bila mondenska i stvar prestiža bogatih slojeva u društvu. U dodatku magazin predstavlja spoj tradicije i modernog pristupa banjskom lečenju i rehabilitaciji i užicima koje nude velnes i spa centri, vodeći svoje čitaoce u obilazak lepota ovih mesta.

Izdavač časopisa Balkan Travel je udruženje Red Press.

Autor teksta i fotografije: Red Press

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button