Gde otići?

Najbolje destinacije za putovanja u martu

Iako možda mart mnogi smatraju još jednim u nizu zimskih meseci, kada putovanja nisu toliko popularna, on je zapravo savršen za avanture, jer jednostavno nije izbor broj jedan većine ljudi kada je reč o putovanjima, što znači manje gužve na granicama i aerodromima, kao i povoljni smeštaj. Osim toga, ako niste ljubitelj destinacija koje nude zimske aktivnosti, uvek možete da odletite u neke toplije krajeve.
Kako bi vas inspirisali da krenete na put u martu, ne čekajući toplije dane Ženski magazin predlaže destinacije kao stvorene za martovska putovanja.
Montego Bej, Jamajka
Ako žudite za opuštenim mestom za odmor i brojnim aktivnostima na otvorenom, Jamajka je vaš idealan izbor. Luksuzni apartmani na plaži, pružiće vam pun ugođaj i navesti vas da zaboravite na vreme. Montego Bej je vrlo atraktivna lokacija koju turisti obožavaju pre svega zbog bogatog sadržaja, ali i povoljnih cena. Kristalno čisto more i tropska klima, razmaziće vas kako nikad niste ni zamišljali. A ako ste ljubitelj konja, možete ne samo da im se divite na ovom putovanju, već i da ih jašete i čak plivate sa njima.
Plaja Del Karmen, Meksiko
Predivno naselje u Meksiku, u saveznoj državi Kintana Ro, oduševiće vas svojom harizmom i toplinom. Plaja del Karmen je prepoznatljiva po ruševinama Maja koje se nalaze u njenoj blizini, ali i po vrlo ukusnoj nacionalnoj kuhinji. Mart je idealan mesec za putovanje ka ovoj destinaciji iz više razloga. Temperature vazduha i mora su savršene kako za kupanje, tako i za istraživanje predivnog rezervata prirode koji se tu nalazi. Takođe, ako ste željni avantura tu je jedinstven ziplajn koji vodi do vodopad, kao i krstarenja kroz džunglu specijalnim vozilom.
Pariz, Francuska
Možda niste očekivali Pariz na našoj listi, ali mart je kao stvoren za putovanje u najromantičniji grad na svetu. Naime, u martu su snižene cene u hotelima i možete gotovo za iznos koji biste potrošili tokom leta ostati duplo više dana ako sada otputujete. Grad svetlosti može toliko toga da ponudi kako zaljubljenim parovima, tako i onima koji ga posećuju solo. Uz lagani kaput na sebi i fotoaparat u rukama, možete osvojiti svaki spomenik u gradu, videti postavke u muzejima, obići galerije i jesti najfinije kroasane koje Pariz nudi.

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button