Biznis

VIRTUELNI TIM BILDING

Vođenje virtuelnog tima nosi sa sobom puno izazova, ali i prednosti.
Rad na daljinu je poslednjih godina u stalnom porastu, a tome je znatno doprineo COVID-19. Sve više timova organizovano je na mreži što je bio neophodan korak za opstanak u poslu. Takođe, ovaj period je i prilika da postanete kreativni u vođenju svog viruelnog tima, u novom prostoru.

Jedna od ideja za aktivnosti koje možete sprovesti putem online su super energične net igre i aktivnosti usmerene na zdravlje i dobrobit. One će pospešiti jaču komunikaciju novim virtuelnim kanalima, ali će i održati produktivnost i zadovoljstvo tima. Virtuelne radionice za obuku su aktivnosti koje pružaju svakom članu tima jednaku šansu za dalji razvoj. Naročito kada COVID-19 izaziva zabrinutost, fokusiranje na dobrobit članova tima važan je način za jačanje međusobne podrške i poverenja.
Kako radni prostori postaju sve više virtuelni, aktivnosti na daljinskom izgradnji tima predstavljaju izvrsnu priliku za povećanje angažmana.

Izuzetno je važno izvući maksimum iz online poslavanja, bez odlaganja. Mnoge kompanije su iskoristile prednosti online poslovanja i na najbolji način izašle iz krize koje nas je zadesila.
Ne smemo izostaviti ni druženje makar to bilo i na virtualnim platformama.

Fotografije:pixabay.com

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button