Događaji

GOOD FOOD & WINE FESTIVAL 24. SEPTEMBRA U BEOGRADU

"ZVEZDA BEOGRADA"

Četvrti Good Food & Wine Festival – Zvezda Beograda, u organizaciji Udruženja „Centar Spektar“ biće održan 24. septembra 2022. godine na Sava promenadi u Beogradu.

Festival, kao manifestacija koja okuplja proizvođače hrane, vina, rakije, sokova i drugih napitaka, ali i zanatlije, ugostitelje, hotelijere, udruženja i turističke organizacije iz Srbije i regiona, na prodajnom sajmu na najlepšem beogradskom keju, organizuje se uz pokroviteljstvo Sekretarijata za privredu Grada Beograda i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Za posetioce je to pravi spektakl, gastronomski i vinski užitak, gde će moći da degustiraju brojne proizvode, a imaće priliku da se zabave i uživaju u zabavnom i edukativnom programu, uz brojna pripremljena iznenađenja i promocije.


Good Food & Wine Festival, najveća prestonička izlagačka manifestacija u oblasti hrane i vina, nagrađen je prestižnom nagradom – „Zvezdom Beograda“ za najbolje projekte u 2021, koju tradicionalno dodeljuje Kancelarija za mlade Grada Beograda, za najbolje projekte podržane na konkursima Grada Beograda u godini iza nas.

Prošlogodišnji festival posetilo je nekoliko hiljada ljudi, a pratilo ga je i na desetine medija iz Srbije i regiona. Festival je najavljen vinskim defileom od platoa ispred Palate Albanija do Kalemegdana, a centralna aktivnost je održana na Sava promenadi. Prisutne je pozdravio zdravičar Festivala, a zatim je usledilo obraćanje zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i zabavni program.

Pogledajte kako je to izgledalo prošle godine:

Svi zainteresovani za učešće na četvrtom Good Food & Wine Festivalu mogu poslati svoje prijave na spektarcentar@gmail.com

Slični članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button